Инхалатори

Ултразвучен Инхалатор

Повеќенаменски апарат:
  • Медицински третман - апаратот има широка примена
во болници, домашни услови и постигнува забележителни
ефекти кај болести на респираторниот систем како астма
хроничен бронхитис како и изгореници и рани.
  • Нега на лицето и третмани за убавина

Технички карактеристики


Ултразвучна фреквенција: 1.7MHz ± 10%

Континуирано работно време: ?4h

Потрошувачка на енергија: ?50VA

Максимален капацитет на малата чаша: 150mL

Максимален капацитет на големата чаша: 350mL

Максимален проток: ? 4mL/min

Капацитет на вода: 300mL

повеќе >>>