ЕКГ

 

Нашатa понуда е од два производители – Contec и Cardiette/Cardioline.И обете се интересни на свој начин особено ако се проанализираат цените .

ECG-600G:

  • 3 или 6 канален ЕКГ апрат, со 7 инчен колорен екран на допир како графички интерфејс.
  • Можност за поврзување на PC, анализа na P-Q-R-S-T интервалите и соодветна интерпретација.

 

повеќе >>>

CMS-80A:

  • Еднорачен ЕКГ апарат со 1 канал за визуелизација и печатење (од можни 12 одводи).

 

повеќе >>>

 

 

Contec 8000A:

  • ЕКГ Работна станица која користи PC за визуелизација, мерење(итерпретација) и печатење на ЕКГ снмаања.
  • 12 канали на екран и хартија со можност за анализа P-Q-R-S-T интервалите и соодветна интерпретација како и HRV анализа.

повеќе >>>

 

 


 

ar1200view :

* 3 или 6 канален со можност за визуелизација на 12 одводи на LCD дисплеј.

* Можност за поврзување на PC, мерење и интерпретација на тестовите.

повеќе >>>

ar600adv:

* Одводи - 12 стандардни
* 3 Канали
* Оперативни модови - Мануелен, автоматски и претходно-програмиран

повеќе >>>