Медицинска Светилка

Медицинска светилка MED.S

 

Мобилна медицинска светилка со  современ естетски дизајн, со ЛЕД сијалица, лесна за поместување и нуди можност за насочување на сијалицата кон саканото место благодарејќи на флексибилниот гускин врат. Изработена од  нер’ѓосувачки материјали  кои овозможуваат лесно одржување, хигиена и долготрајност на светилката.

Техничкикарактеристики:

Тело: инокс, h = 1200mm

Основа: инокс

Гускин врат: хромиран, l = 600mm

Абажур, спојни делови: елоксиран  масивен алуминиум

Тркалца: ПВЦ

Фасонка: ГУ10

Ожичување: класа А

Тип:

OSRAM  6,8W/927 24°  220V LED (вклучена во цената), 30000h.

Индекс на репродукција на боја: Ra > 90

Осветленост: 10.000lx на 50cm растојание