Аспиратори

Аспиратор

 • Безбојни не токсички PVC црева
 • Единствено и едноставно поврзување
 • Воздушниот филтер овозможува

намалување на бактериите во впиената течност

 • Рачен и ножен прекинувач кој може

да се користи по потреба.

повеќе >>>

Технички карактеристики

 • Максимален ваккум > 0.09Mpa (680 mmHg)
 • Слободен воздушен проток > 30 L/min
 • Тегла за течност 2500ml x 2
 • Влез 250 VA
 • Напојување AC 220V +/- 10 %, 50 Hz
 • Димензии 320 mm x 330 mm x700 mm
 • Тежина 21.5 kg