O2

Концентраторот на кислород е наменет за домашна индивидуална употреба. Претставува електричен уред кој го одделува кислородот од собниот воздух. Директно преку носна канила се обезбедува голема концентрација на кислород.

7F-5 Техничка карактеристика:


Напојување : AC220±22V,50±1Hz

Концентрација на кислород: ?90 %

Проток: 1~5 L/min

Излезен притисок: 0.04~0.05MPa

Влезна моќност: ?600 VA

Операциска бучава:?60dB(A)

повеќе>>>


7F-3 Техничка карактеристика:


Напојување : AC220±22V,50±1Hz

Концентрација на кислород: ?93±3%

Проток: 1~3 L/min

Излезен притисок: 0.04~0.05MPa

Влезна моќност: ?350 VA

Операциска бучава:?60dB(A)

Димензии: H(55.6 цм), W(28.5 цм), D(47 цм)

Тежина: 26,5 кг

повеќе>>>